top of page
bgImage

Undervisning

Kreative lærende tanker i udviklende bevidsthed...

Optimering af værdikæden og dens støtteaktiviteter via refleksion og læring.

E-læringsprogrammer.

Hvorfor er det vigtig at lære? Hvorfor er det vigtig at kunne lære noget?


JobmatchGuiden.dk tilbyder online læringsforløb (E-læringsprogrammer) i både værdier og kompetencer i organisationen/virksomheden.


I undervisningsmaterialet som er tilrettelagt efter didaktiske læringsprincipper og grundige overvejelser. Opnår alle deltagerne på den måde en bred, høj og lang læring - en indlæring der er til at forstå og benytte i hverdagen.


På online læringsforløbet er der langt flere værdier at foretag refleksion på og derved, at sætte sin egen og andres læring i gang og din/jeres erfaring kan starte efter læringssløjfens principper og grundstruktur.


Efter endt læringsforløb kan du/I, og gerne sammen med andre, medvirke til at styrke og forstærke værdikæden og dens støtteaktiviteter, både med en lang større indsigt og i anvendelse af formålet i det du/I har lært og gennemgået i undervisningen.

bgImage

Det handler om læring for livet. Det er også en livslang læringsperiode vi befinder os i, lige her og nu. Viden og vores øvelse i og af dine/jeres kompetencer er særdeles betydningsfulde i vores familie og for erhvervslivets udfordringer og særlig for at kunne støtte værdikædens optimering og driften af organisationen/virksomheden. 


Fremtidens kalder på at vi som mennesker kan finder vores egen læringssløjfe, kender vores læringsstil - altså at vide hvordan vi lære optimalt, netop fordi vi er i små eller store forandringer hele tiden, gennem hele livet - på det der giver os mening.


I E-lærings programmerne træner de dig, starter din læring og refleksion særligt igennem din bevidsthed. Så du/I kan medvirke til at optimere værdikæden og dens  støtteaktiviteter.

Den gamle viden bliver hurtigere forældet. Den viden der er tilgængelig bliver ikke delt, lært og brugt.

Kollegaernes HR kurser og uddannelser nedenfor, kan give mening i din/jeres optimering af værdikædens støtteaktiviteter.

E-læringsprogrammer.

  • Grundlæggende mål

  • Grundlæggende bevidsthed

  • Grundlæggende viden

  • Grundlæggende øvelse og træning

  • Grundlæggende læring

Ved start af læringsforløb og af analyser giver du/I, din/jeres samtykke til at behandle dine/jeres data fortroligt. 

Læs mere om hvordan.

Pris pr. læringsforløb Kr. 259,00

Udkommer i foråret 2024 på 

JobmatchBiblioteket. 

Udkommer i foråret 2024 på

JobmatchBiblioteket

Refleksion og læring om egen personlighedstype

De Mange Intelligenser 

MI de 7 Intelligenser + de 2 nye

af psykolog Howard Gardner

bottom of page