top of page
Konference

Tag evt. en pause og brug dit overblik.

Om os

Nonprofitorganisation.
Organisation uden fortjeneste.

Må ikke forveksles med ikke-statslig organisation, statslig organisation eller velgørende organisation.

En non- profit organisation ( NPO ), også kendt som en non-business enhed , 1 non -profit organisation , 2 eller nonprofit institution,  3 er en juridisk enhed organiseret og drevet for en kollektiv, offentlig eller social fordel, i modsætning til en enhed, der opererer som en virksomhed, der sigter mod at skabe overskud til sine ejere.

Topsiden

Velkommen til JobmatchGuiden.dk  

- mange TAK fordi du/I besøger vores guide!

Vi har lavet JobmatchGuiden.dk for at samle al hjælp og støtte til et jobmatch ét sted. Besøg også BrancheMatch.dk en siden vi også har designet og bygget. Den side samler alt om branchen og præsenterer 371 jobtyper i et overblik samt branchens ledige stillinger.

Det har altid været svært at finde den rigtige hjælp og information og du/I har let kunne søge på nettet i flere timer, for at finde lige netop de helt rigtige oplysninger og viden samt læring der skal til for at jobmatche, et job/stilling.

Vores mål er, at du/I blot kan nøjes med et kigge på vores guide, og så kan du/I finde alle værktøjer/redskaber og læring om et jobmatch på alle de job/stillinger, du/I ønsker og ville kunne matche.

Bag din/jeres skærm sidder og finder du/I frivillige kræfter og hjerner. Vi, os der er bag ved, elsker at dele ud af vores viden og vores erfaring omkring et jobmatch. Vi har flere års erfaring både med læring og med HR området, herunder beskæftigelsesindsatsen tilbage fra midten af 90erne. Med flere 1000 timers undervisning og vejledning. Det vil sige aktiv medvirkende, kendskab til loven dertil og anvendelse af flere forskellige metoder og værktøjer + kursus og læringsaktiviteter inden for selv samme området/felt. Vi vil tillade os, at kalde os jobmatch eksperter, netop at have den rigtige viden om, at kunne finde de løsninger, som er præsenteret her på guiden, der flere og mange gange har ført til et sikkert jobmatch – vi elsker i hvert fald at gøre dem/jer glade, matcher du/I, det i leder efter på et arbejdsmarked.

Det er fantastisk at se smilet på læberne hos dem/jer, når du/I har jobmatchet, sådan at den (jobbet) sidder lige i øjet, når du/I er inviteret til jobinterviewet.

Denne skønne følelse at vi har hjulpet dig/jer for os til at ville løfte/matche flere ind på arbejdsmarkedet og eller inspirere til et branche match.

Derfor har vi startet JobmatchGuiden.dk, hvor du/I finder utallige, i handling gennem prøvet jobmatch løsninger og design. Som vi blandt andet selv har haft stor succes med, i gennem tiden. Nogle er ældre modeller, men som forsat virker optimalt og noget er helt nyt, men som er genialt tilrettelagt og gennemtænkt.

Ud over at bruge guiden og dens mange sider til at kunne går efter et jobmatch som du/I plejer.

Har vi også en intention om, at du/I selv kan bruge de mange oplysninger til at få andre og nye ideer til et helt nyt jobmatch.

Brug siden/guiden og dens mange muligheder, til at du/I kan gå efter hvad du/I ønsker dig/jer at arbejde med. Brug siderne og guiden til at få inspiration til det nye, og til det spændende du/I kunne ønske dig/jer.

Tag et kig rundt i guiden, vi håber du/I kan bruge det og kommer til at få en masse inspiration, de gode oplevelser og et jobmatch - hvor det gode liv starter eller genstarter.

  • Vi oplever verden på den måde.

  • Vi lytter til verden på den måde.

  • Vi organisere verden på den måde.

  • Vi arbejder med verden på den måde.

  • Vi ser verden og forklaret den, på den måde.


Anstændig - høflighed - viden og erfaring.

ANSTÆNDIG

Anstændighed, ordentlighed, høj moral, anstændighedsfølelse, velanstændighed, agtværdighed, uselviskhed, uegennytte god opførsel, anstand, pænhed, korrekthed, god stil, formfuldendthed, god tone, dannelse, manér, velopdragenhed, konveniens, hjertets dannelse selvjustits, selvdisciplin, selvtugt, efterlevelse i ulastelighed.

HØFLIGHED

Høflighed, almindelig høflighed, takt og tone, omgangstone, omgangsform, dannelse, manér, pli, sømmelighed, opdragelse, taktfuldhed, konveniens, anstand, etikette, den gode tone.

 

VIDEN og ERFARING

Grundviden, basal viden, basisviden, forkundskab, baggrundsviden, vidensgrundlag, almenviden, dannelse, almendannelse, horisont, paratviden, forhåndsviden, velkendt gods og erfaring.

JobmatchGuiden.dk er drevet af De Universelle To: CVR 34841787

bottom of page