top of page
bgImage

Indsigt i Data + Statistik

- så et godt, eller et bedre liv kan blive virkelighed.

bgImage

Data + statistik benyttes bl.a. til at kunne se og måle, hvor det er bedst, måske hvor de største chancer for, at matche et job på egne faglige og personlige kompetencer. 


Gå ind på Danmarks statistik - firmaer og koncerner. Her kan du/I se hoved brancherne. Her ser du/I de 3 største brancher som har fremgang på flere parametre. Her skal du/I huske, at i alle brancher er der alle typer af jobs. Man skal have ansat en regnskabs M/K'er i handel og transport og det skal man også i byg og anlæg og ligeledes i alle de andre brancher. Det samme gælder en sælger, en elektriker, en IT M/K, en rengøringsmedarbejder og en kontorassistent mv. Ja, dit/jeres fag findes i alle brancher.


Data + statistik bruges også til, at du/I skal være så godt forberedt som muligt på udviklingen, vækst, antal ansatte, afdelinger og deres leder mv. i organisationen/virksomheden. Så du/I kan indlede dit/jeres arbejde på et jobmatch som senere kan fortsættes og føre til et bestemt ønsket resultat - nemlig en ansættelse i jobbet. Særligt når du/I bliver inviteret til et jobinterview i en organisation/virksomhed, hvor det er virkelig godt at kunne snakke/tale med omkring bordet på de forskellige emner og fag, der er i spil i samtalen. Særligt er det også, at du/I kan svare med et godt eller flere svar ud fra din/jeres opdaterede og nyeste viden.


Det kan du/I, hvis du/I følger med i data + statistik, aviserne og nyhederne på et arbejdsmarked og i din egen branche samt litteratur, der høre til og er relevant i dit fag. Vil det give dig/jer rigtig meget mening på et jobmatch.

Værktøjer/redskaber - viden for et sikkert jobmatch

Hvordan benytter du din viden

Hvordan benytter du din erfaring

Med viden menes oftest alt hvad en person har lært om et eller flere emner, gennem erfaring eller undervisning.

bottom of page