top of page
bgImage

Find din organisation/virksomhed

Søg i CVR - Det Centrale Virksomhedsregister, nemt og enkelt

Statistik på 300.000 aktive firmaer.

bgImage

Fremtidens erhvervsliv – nye jobtyper ses i horisonten.


Hvor ville der være jobskabelse i mange år frem. Det gælder både i det offentlige og i det private.

Selvom fremtiden kan føles uendeligt langt væk, så sker fremskridtene i et tempo, så vi alle oplever store forandringer i løbet af vores liv. De er langt fra alle altid positive, men de fleste kan give os mere tid og frihed, forbedre vores sundhed. Vi kan modtage en større, hurtigere, en spændende og sjovere oplevelse og der bliver plads til at der kan skabes en mere bæredygtig verden.


Leder du/I /vi lidt efter, hvad fremtiden byder på, på internettet. Kommer flere rigtig gode emner op i forhold til hvad, der vil være i udvikling og dermed også på et løbende behov for opgaver og nye opgaver der skal løses. Som derved vil være i proces for jobskabelse.


Her et par bud på hvilke emner, ud over hvad der er nævnt i ovennævnte, som der vil ændre sig mest i den nærmeste fremtid.


8 bud hvor du/I kan se en jobskabelse:

  • At personalisere alt, der handler om vores sundhed. (En tilpasning af genstand til den enkelte person) Kunstig intelligens vil forbedre alt fra et læge opkald til undervisning i skolen. Vi ville kunne skifte vores fingere ud på vores hånd, med noget der ligner og fungere som en hånd.

  • Der er over 300.000 mennesker i Danmark, der er ensomme. Tænk, hvordan du/I/vi kan bruge teknologi og de job der er omkring dette arbejde, til at sørge for, at det ikke fortsætter?

  • Du/I/vi komme til at snakke med de elektroniske/digitale apparater Om ikke ret lang tid snakker du/i/vi alle sammen meget mere til vores maskiner, og der vil du/I/vi kunne sige til din/vores støvsuger og opvaskemaskine: Gør rent i stuen nu og start opvask. Dit/vores køleskab vil snakke til dig/os om at der mangler mælk, ost og boller mv.

  • Vi kommer til at kunne besøg og indrette alle de huse, du/I/vi ønsker, før du/I/vi behøver at købe dem. Fremover vil du/I/vi kunne gå rundt i et hus via virtual reality og kunne se, hvordan der ser ud om vinteren/sommer, og når der f.eks. ingen blade er på træerne. Man vil kunne være i miljøet og se det indrettet med sine egne møbler.

  • Genbrug af skrot og affald. Verdens elektronikskrot er steget 21 procent på 5 år.

  • Hver gang du/I/vi går ind på Amazon eller Saxo, siger du/I/vi: ”Ej, hvor har de nogle spændende bøger. ”Det er netop fordi, at de har adgang til vores data, på det du/I/vi har søgt på før. Styret af algoritmernes anbefalinger.

  • Madvarer fremstillet i laboratorier, at kunne spise mere vegetarisk. Vi lever i en tid, hvor vi begynder at kunne ting med ”digital biologi”, som er fuldstændig vanvittige og fascinerende, fordi vi kan se at de virker. En stor revolution inden for fødevarer, er på vej. Lige nu er der en enorm vækst i antallet af vegetarer og veganere.

  • Vi kommer til at køre i selvkørende biler. Selvkørende køretøjer er noget, vi vil se inden alt for længe, på vores veje i Danmark.

380.000 danskere over 16 år er ensomme. 55.000 af disse er over 65 år.. Ny analyse bekræfter, at ensomhed er et alvorligt problem i Danmark. Kilde: Folkebevægelsen mod Ensomhed og Mary Fonden har finansieret analysen Ensomhed i Danmark – analyse af befolkningsdata fra 2017

Find og søg din/jeres organisation/virksomhed

Det Centrale Virksomhedsregister - CVR


Du/I kan søge på branche. Du/I kan søge på et fag. Du/I kan søge på et postnummer og du/I vil finde frem til rigtig mange organisationer/virksomheder. Mere målrettet ind blot at søge efter en organisation/virksomhed på nettet.

Data og statistik.

bottom of page